• Ja oké, we wonnen in een slechte wedstrijd van LSC5 met 4-3, maar dat is bijzaak. Had gewoon 7-0 moeten zijn, maar de meerderheid gaf niet thuis. Tot zo ver.
  Het belangrijkste van deze 12 mei 2024 is toch wel dat we afscheid hebben genomen van onze leiders, onze strijders Frans en Martin. Na respectievelijk 25 en 15 jaar stoppen ze jammergenoeg. Dat afscheid vier je met een bescheiden feestje.
  We begonnen op het veld. Wegens aanhoudend commentaar op de scheidsrechter werden ze naar de tribune verwezen, zie de filmpjes. Na afloop alleen maar lovende woorden, applaus en dank je wel voor deze twee toppers. Oh ja, ook wat traantjes, maar dat mag.
  Namens ons team hebben we de vrouwen van beide heren bloemen aangeboden. Uiteraard een fles Beerenburg voor de mannen en toen een heel origineel cadeau gegeven. Bij het uitpakken dacht iedereen dat er een dildo in zat, maar het waren de kale koppen van de mannen zelf; kijk maar naar de foto's.
  Leuk dat er oud-spelers kwamen kijken en in de kantine bleven hangen, top heren!
  En zo komt het einde van het seizoen dichtbij, over twee weken nog naar Easterlittens toe.
  Martin Dalstra en Frans Quisenaerts Nogmaals oprecht dank je wel namens ons team!AFSCHEID LEGENDARISCH DUO AFSCHEID LEGENDARISCH DUO 1 AFSCHEID LEGENDARISCH DUO 2 AFSCHEID LEGENDARISCH DUO 3 AFSCHEID LEGENDARISCH DUO 4