Over Ons

Op 26 mei 2020 is de voetbalvereniging BlauwRood ’20 opgericht en lijkt daarmee een vereniging zonder veel historie. Echter, dit ligt wel een beetje anders: Bolsward is een stad met een lange en prachtige voetbalgeschiedenis, boeken kunnen en zijn hierover ook geschreven.

VV BlauwRood ’20 is opgericht door een aantal enthousiastelingen met als doelstelling de sociale verbondenheid van de leden, vrijwilligers en supporters te blijven behouden tot in lengte der dagen. Het presteren van de teams is belangrijk en ook een belangrijk streven, maar dit mag nooit de allereerste doelstelling in de weg zitten: het moet gezellig zijn en iedereen moet zich thuis voelen bij deze nu al prachtige club. De clubkleuren blauw en rood zijn een subtiele verwijzing naar de beide Bolswarder zondagverenigingen uit het verleden waar zo lang ons hart voor geklopt heeft en waar de eerder beschreven doelstelling ook met een uitroepteken werd geschreven.

Vooralsnog richt vv BlauwRood ’20 zich op het zaalvoetbal in het seizoen ‘20/’21, in het seizoen ‘21/’22 willen wij als zondagvereniging op het veld actief zijn met een aantal seniorenteams; de voorbereidingen zijn hiervoor inmiddels in volle gang. Ons streven is het om in de toekomst dé zondagvereniging van de Súdwesthoek te worden.

Het komend seizoen starten we met 4 zaalvoetbalteams. Een absolute primeur in de Bolswarder voetbalgeschiedenis is het allereerste dameszaalvoetbalteam. Hier zijn we als vereniging supertrots op en we zullen de dames ondersteunen waar we kunnen.

Graag zien we jullie in de zaal om onze jongens en meiden in die schitterende blauw-rode tenues aan te moedigen! En vind je het ook zo gezellig? Kom dan bij onze club, want daar doen we het voor!