• Vandaag was de laatste competitiewedstrijd van onze boys in en tegen Kuinre.
  Verzorgster Els mocht weer meerijden met MC Jos en DJ Larry. Kon ze gelukkig een beetje op de mannen letten.

  De laatste... tot de laatste snik!

  DJ Larry... altijd in voor een onverachte beuk op een lekkere beat!

  De laatste... tot de laatste snik! 8

  Onze nieuwe manager, Jesper L.

  De laatste... tot de laatste snik! 2

  is ons nieuwe uittenue niet geweldig?

  Een prachtig blauwe lucht en een lekker zonnetje, maar helaas bij rust een 4-1 achterstand. Alleen Jesper Landskroon wist het doel te vinden voor de thee.
  Na rust werd er gebikkeld en gestreden en dan zie je dat het dus echt wel kan! Tom, Jesper en good old Werner 'Turner - in da house' Draaisma wisten de score naar 5-4 te brengen. Dan verlies je, maar knok je als leeuwen!
  Om dan een mooi einde aan deze zondag te maken en de nare smaak van dit competitiejaar weg te spoelen ga je gezellig met een grote delegatie spelers en fans naar de Baba om er nog een onrustige zondagavond van te maken! Jongens, jullie zijn klasbakken! De gifbeker moest dit seizoen helemaal leeg! Volgend seizoen nieuwe kansen met een nieuwe trainer- eentje die veel ervaring heeft in het naar een hoger plan tillen van een 'swalkend' team. Maar aan het TEAMgevoel lag het dit seizoen niet! Niets dan respect voor hoe de groep het dit seizoen na alle strubbelingen heeft opgepakt! Chapeau ook voor Jos Noorman, die zijn rol pakte en onbaatzuchtig zorgde dat het team weer een eenheid werd die voor elkaar ging strijden. Nog een paar traininkjes en dan op 3 juni een slotdag! Noteer hem vast in je agenda!        De laatste... tot de laatste snik! 7 De laatste... tot de laatste snik! 6 De laatste... tot de laatste snik! 5 De laatste... tot de laatste snik! 4 De laatste... tot de laatste snik! 3 De laatste... tot de laatste snik! 1