• EEN ZOMERSE PINKSTER OVERWINNING  8EEN ZOMERSE PINKSTER OVERWINNING  7EEN ZOMERSE PINKSTER OVERWINNING  6EEN ZOMERSE PINKSTER OVERWINNING  5EEN ZOMERSE PINKSTER OVERWINNING  4EEN ZOMERSE PINKSTER OVERWINNING  3EEN ZOMERSE PINKSTER OVERWINNING  2EEN ZOMERSE PINKSTER OVERWINNING  1EEN ZOMERSE PINKSTER OVERWINNING Met een gezellig gezelschap gingen we met 13 man naar Beetgum. Dat hield niet over, dus zelf de tas ook maar meegenomen.
    Het leek erop dat we een lastige middag zouden krijgen, thuis hadden we met 2-4 verloren en ze stonden op de ranglijst net boven ons. En het eerste half uur leek het ook een strijd te worden ondanks dat we na 7 minuten al met 0-1 voor stonden. Beetgum kwam een aantal keer gevaarlijk door en scoorde ook de terechte gelijkmaker. Gelukkig kwamen we in de blessuretijd van de eerste helft weer op voorsprong.
    In de pauze zette Henk met een goede aanwijzing iedereen nog wat beter in positie en toen was er niets spannends meer aan; Beetgum had niets meer te vertellen en mag van geluk spreken dat het slechts 1-5 geworden is.
    Uiteraard kreeg onze gelegenheids aanvoerder Johannes alle credits. En opa zelf ook voor de gemaakte opstelling en foutloze invalbeurt. Maar her was het collectief dat zonder gezeur en gezeik deze prestatie neerzette!
    Volgende week thuis nog Vlieland oprollen en dan zit het seizoen er op. Nou ja, qua voetballen dan, want er komt nog twee afrondende, gezellige dagen aan.