• Onze laatste wedstrijd was thuis tegen Vlieland. Kom je bij de kantine, komt de tegenstander er ook al aan; iets met de tijden van de boot. Of anders gezegd: terwijl ons team komt binnen druppelen, is Vlieland al bezig met de warming-up.
  Aanvoerder deze laatste dag was Erwin, onze Messi. Verdiend omdat hij gisteren tijdens de slotavond een rondje gaf aan een aantal aanwezigen. Geniet maar even van de beelden van de warming-up en zijn aanmoediging vlak vóór aanvang.
  Het was een gelijk opgaand duel hoewel Vlieland op het middenveld wel de betere  was. Hun combinaties klopten wat vaker dan de onze. Maar het algemene spelbeeld was toch wel een gelijk opgaand duel. Toch gingen we met een 0-1 ruststand de kleedkamers in doordat er op ons middenveld een foutieve keuze werd gemaakt, Johannes daardoor twee man tegenover zich zag, Daniel moest instappen en hij geen rugdekking kreeg. Zoiets noem je het ene gat opvullen met het andere gat.
  In de tweede helft ging het in eerste instantie wat beter en hing de gelijkmaker in de lucht; helaas ontbrak de laatste goede pass. En als dan de 0-2 valt, dan krijg je het lastig. Maar er bleef gestreden worden, de kopjes gingen niet omlaag en de aansluitingstreffer viel vrij snel. Helaas kregen we snel de 1-3 om de oren en werd het met een één op één achterin daarna alles of niets. Het werd een niets, 1-3 bleef het.
  En zo zit het seizoen erop. Een seizoen waarin het bijna elke week lastig was om een team op de been te krijgen, maar ook een seizoen met een eervolle prestatie in de bekercompetitie en een vijfde plaats in de eindrangschikking. Er waren wedstrijden bij waarbij de leiders meer arbeid verrichtten dan de spelers, maar er waren ook hele goede wedstrijden bij. Al met al overheerst het positieve gevoel.

  Alle trouwe supporters bedankt voor jullie aanwezigheid en steun, we gaan ervan uit jullie in het nieuwe seizoen weer langs de lijn en in de kantine te zien! Bovenal een fijne zomer(vakantie) gewenst namens iedereen die bij Zondag 2 betrokken is!

  HET SEIZOEN ZIT ER OP 4 HET SEIZOEN ZIT ER OP HET SEIZOEN ZIT ER OP 3 HET SEIZOEN ZIT ER OP 2 HET SEIZOEN ZIT ER OP 1HET SEIZOEN ZIT ER OP 3