• Na maanden verstoken te zijn geweest, om precies te zijn 31 oktober 2021, kon er eindelijk eens afgetrapt worden op de tijdelijke thuisbasis 'It Fliet\" te Witmarsum, door BlauwRood.

  Door vele afgelastingen, door Corona, wateroverlast en carnaval, pas de 3e wedstrijd van na de winterstop.

  Na winst op Langezwaag en een jammerlijke verliespartij tegen Aengwirden, moest er nu aan getreden worden tegen FFS, de nummer 2 op de ranglijst.

  BlauwRood begon sterk en met volle overtuiging aan de wedstrijd, resulterend in een grote kans binnen 5 minuten voor Jesper Draaisma, die te gehaast, vrij voor de keeper , hoog over schoot.

  Gesteund door deze goede fase ging men door met verzorgd voetbal, maar moest de verdediging onder leiding van Sean Noorman en Omer Buskurt en de solide keepende Nick Oppedijk alert blijven op speldenprikken van FFS.

  Na een mooie uithaal van Jesper Draaisma, gevolgd door een nog misschien nog wel mooiere redding van de keeper van FFS, toch de verdiende 1-0 ruststand. Op snelheid werd wederom Jesper Draaisma weggestuurd door de goed en gedisciplineerd spelende Jesper Landskroon en ronde nu wel koelbloedig af.

  Na rust pakte BlauwRood het spel weer goed op en liep uit naar 3-0 door doelpunten van Bastiaan Hartman en Jesper Draaisma.

  Een knappe team prestatie met een hoofdrol voor \"stofzuiger\" \" Osman Boskurt.

  Na 10 gespeelde wedstrijden en 18 punten, nummer 2 Wispolia heeft 25 uit 13, kan er voorzichtig naar boven gekeken worden. En gezien de diverse uitslagen in deze competitie, lijkt het wel of iedereen van elkaar kan winnen.

  As. Zondag staat de wedstrijd in en tegen Houtigehage op het programma en vermeldenswaardig om alvast in de agenda te zetten, de derby tegen Blauwhuis zal plaatsvinden op paasmaandag 18 april, te Witmarsum, aanvang 14.00.