• 0-0, MAAR GEEN SAAIE WEDSTRIJD

    LSC 8, een leuke sportieve ploeg en de huidige nummer 4. Altijd lastig zou je denken. Maar onze koppies stonden goed vandaag, vanaf de eerste minuut was er strijd en bij tijd en wijlen werd er leuk gecombineerd. En wat een kansen zeg; de eerste was al na 1 minuut, Robbin zag de keeper iets te ver voor het doel staan, maar de boogbal van een meter of 25 ging rakelings naast. Even later een echte kans, maar ook deze kon hij niet benutten. En zo hadden we in de eerste helft nog een aantal kansen, maar de bal wilde er niet in. Vrijdag dus trainen op afronden, cool blijven als je in scoringspositie bent.
    De tweede helft ging meer gelijk op, LSC kwam een aantal keren goed door, maar achterin stonden we goed te verdedigen. Zonder een ander tekort te doen, wil ik Johannes als linksback deze keer eruit lichten, top gespeeld kerel! Kansen aan beide kanten, wij de grootste; helaas lukte het zelfs niet vanaf de penaltystip. Maar LSC raakte met een mooi schot de paal en een doelpunt van hen werd afgekeurd wegens leunen.
    En zo eindigde een leuke wedstrijd in 0-0, jammer dat we in de afronding net niet goed genoeg waren, maar deze wedstrijd is hopelijk een opmaat voor de 2e seizoenshelft.LSC 8 - BlauwRood'20 2 thuis! LSC 8 - BlauwRood'20 2 thuis! 1 LSC 8 - BlauwRood'20 2 thuis! 2 LSC 8 - BlauwRood'20 2 thuis! 3 LSC 8 - BlauwRood'20 2 thuis! 4