• VV Blauwrood'20 Welkom bij De gezelligste vereniging van Bolsward! VV Blauwrood'20 Welkom bij De gezelligste vereniging van Bolsward! VV Blauwrood'20 Welkom bij De gezelligste vereniging van Bolsward!
 • Vereniging

  Op 26 mei 2020 is de voetbalvereniging BlauwRood’20 opgericht en lijkt daarmee een vereniging zonder veel historie. Echter, dit ligt wel een beetje anders: Bolsward is een stad met een lange en prachtige voetbalgeschiedenis, boeken kunnen en zijn hierover ook geschreven.

  VV BlauwRood’20 is opgericht door een aantal enthousiastelingen met als doelstelling de sociale verbondenheid van de leden, vrijwilligers en supporters te blijven behouden tot in lengte der dagen. Het presteren van de teams is belangrijk en ook een belangrijk streven, maar dit mag nooit de allereerste doelstelling in de weg zitten: het moet gezellig zijn en iedereen moet zich thuis voelen bij deze prachtige club. De clubkleuren blauw en rood zijn een subtiele verwijzing naar de beide Bolswarder zondagverenigingen uit het verleden waar zo lang ons hart voor geklopt heeft en waar de eerder beschreven doelstelling ook met een uitroepteken werd geschreven.

  We hebben inmiddels 2 seniorenteams op het veld staan, 3 herenteams in de zaal, 1 vrouwenteam in de zaal en een mannen- en vrouwenteam in de 7x7 competitie!

  Wil je ook graag bij ons voetballen of ons gewoon steunen? Geef je dan eenvoudig op via de button 'Lid worden' of via secretaris@vvblauwrood20.nl. 

  Tot snel langs de velden en/of in de zaal.