• VV Blauwrood'20 Welkom bij De gezelligste vereniging van Bolsward! VV Blauwrood'20 Welkom bij De gezelligste vereniging van Bolsward! VV Blauwrood'20 Welkom bij De gezelligste vereniging van Bolsward!
  • Afgelopen vrijdag heeft Martell Tromp, trainer A-selectie vv BlauwRood’20, ons laten weten zijn huidige contract niet te gaan verlengen. Reden hiervoor is dat Martell is benaderd door meerdere 3e én 2eklassers uit het Friese amateurvoetbal, gezien de ambities van Martell wil hij graag zijn kans grijpen en al op jonge leeftijd een volgende stap in zijn trainerscarrière maken.

    Voor zowel Martell als onze vereniging is dit een compliment, het aanvullende en verzorgde spel in samenhang met een goede sfeer rondom de wedstrijden van het eerste elftal zorgen ervoor dat er niet alleen in de 5e klasse maar ook daarbuiten enthousiast over ons gepraat wordt.

    We gaan de zoektocht naar een minimaal gelijkwaardige trainer starten, zodra hier meer over bekend is zal e.e.a. via de site worden gecommuniceerd.

     

    Technische Commissie vv Blauw Rood ‘20