• VV Blauwrood'20 Welkom bij De gezelligste vereniging van Bolsward! VV Blauwrood'20 Welkom bij De gezelligste vereniging van Bolsward! VV Blauwrood'20 Welkom bij De gezelligste vereniging van Bolsward!
  • Helaas kwam aan het seizoen van de zaalvrouwen al vroeg een einde door personele problemen. Je moet eigenlijk wel iedere week met 7 dames op pad kunnen, maar helaas door omstandigheden als werk en zwangerschap lukt dat niet altijd. Met 5 vrouw sterk het veld in stappen is helaas maar eventjes leuk en niet vol te houden. We hebben moeten besluiten ons uit de competitie te laten halen. Wel gingen we in de beker door omdat de tegenstander af had gezegd. Dat betekende wel dat we tegen een erg goede tegenstander moesten aantreden op 7 december: zij opereren normaal in de 2e of 1e klasse. Het was dan ook niet zo raar dat we er dik afgingen. 
    We hebben nog wel een teamkiekje gemaakt! 
    We hopen op wat aanwas van zaakvoetballers, dus mocht je nog mensen kennen die willen aansluiten? Graag! Het zou mooi zijn dat we de competitie weer kunnen hervatten.